نشست هم اندیشی اساتید و اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با موضوع انقلاب اسلامی و نظم نوین جهان

استان زنجان
کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان برگزار نمود؛

نشست هم اندیشی اساتید و اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با موضوع انقلاب اسلامی و نظم نوین جهان

لایه درگیری امت امروز، بیش از آن که در حوزه ی نظامی، اقتصادی و صنعتی باشد، لایه های درگیری تمدنی است.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات اجتماعی نهضت استادی بسیج استان زنجان، کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان برگزار نمود؛

 

" نشست هم اندیشی اساتید و اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با موضوع انقلاب اسلامی و نظم نوین جهان "

 

این نشست در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ با حضور حسین امدیان دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان البرز و همچین کارشناس مسائل سیاسی، فرهنگی و تربیتی در سالن کنفرانس شهید دکتر مجید شهریاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان برگزار شد. 

در ابتدای جلسه با قرائت آیه ای چند از کلام الله مجید توسط رحیمی آغاز شد.

در ابتدا علی شکوهی ضمن تبریک دهه مبارک فجر و یاد شهدا و خیر مقدم به خدمت آقای امیدیان دبیر جبهه علمی فرهنگی انقلاب اسلامی استان البرز که در این شرایط نامساعد آب و هوایی دعوت ما رو پذیرفتند و علاقه مند هستیم دیدگاه ایشان را در مورد انقلاب اسلامی و نظم نوین جهان بشنویم. 

در ادامه جلسه حسین امیدیان دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان البرز با بیان اینکه اگر یک نگاه دقیق تر به وضعیت جهان در دوره حاضر بیندازیم بایستی نگاهمان به عمق تمدن باشد. از منظر اسلام جریان حق و جریان باطل وجود دارد که این جریان از اول بوده و ادامه خواهد داشت و در طول تاریخ فراز و نشیب هایی داشته و هر چقدر تاریخ را ورق می زنیم با وجود درگیری هایی که این دو جریان با هم داشته منجر به یادگیری از هم شده اند. البته تعبیر دین از مکتب باطل برای مبارزه با حق است در حالی که جریان سومی نیز وجود دارد که ناشناخته است. ایشان این شرایط را به صحنه کربلا تشبیه کردند. اگر امام حسین را جریان حق و یزید را جریان باطل بدانیم گروه سومی نیز بوده اند که منتظر نتیجه ماجرا بوده اند، در حالی که در روایات دو گروه تعبیر شده اما اگر پایان تاریخ را شهادت امام حسین بدانیم به نقل از امام سجاد فقط کسانی سعادتمندند که کنار امام حسین بوده اند. این فراز و نشیب ها کار حق را سخت کرده و خداوند برای اینکه حق زنده بماند ازمعجزات استفاده کرده مثل طوفان نوح، باز شدن دریا برای موسی ، عروج حضرت عیسی و...

در این درگیری تمدن ها جابه جایی انسان هم زیاد داریم و هر دو جریان در پی جذب مخاطب هستند . و امید است که در جریان حق باشیم.

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد که همه ائمه معصومین تلاششان این بوده که جریان حق زنده بماند. اما تکنیک و وظیفه ایجاد یا تشکیل حکومت دینی را نداشتند و این ماموریت تنها برای امام زمان است. 

دعوای تمدنی از ابتدای اسلام بوده و بر اساس داستان های تاریخی اگر بیت المقدس گرفته شود جریان های جعلی یهود نابود خواهد شد. 

یهود هیچ جنگی قبل از اسلام در عربستان نداشتند و در صدد بودند که سرعت را از پیامبر بگیرند. 

این درگیری تمدنی همچنان روی تاریخ است و این درگیری تا به ما برسد فراز و نشیب هایی هم داشته است. در دوران غیبت امام زمان هم این درگیری وجود دارد. اما این امت امروز لایه درگیریش بیش از آن که در حوزه ی نظامی، اقتصادی و صنعتی باشد لایه های درگیری تمدنی است. یعنی آمریکایی ها که در عراق و افغانستان مستقر می شوند، ساعت ها از ائمه جمعه افغانستان باز جویی می کنند که امام زمان شما کجاست، به چه شکلی یا یارانش چگونه است. همه این ها صدمات خود را زدند. 

 

جهاد

دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان البرز در ادامه اشاره به آقای جان کلین که رقیب آقای بوش است در جایی گفته که اگر من به جای بوش بودم به ایران حمله می کردم نه به عراق و افغانستان اما در دوره ای انقلابی در این کشور رخ داد به نام انقلاب اسلامی، حال این جهان یک عقبه ای دارد که از انتهای قرون وسطی به نام بیزانس شرقی و غربی یک عهد نامه ای درسال ۱۶۴۸ بسته شد و در آن اجازه هرگونه حکومت تکیه بر دین گرفته شده بود و از سال ۴۸ تا ۳۰۰ سال دنیا با این قانون زندگی کرد و برای کشورهای اسلامی که حکومت دینی میخواستند سکولازیم را انتخاب کردند یعنی جدایی دین از سیاست. 

حسین امیدیان در ادامه به ۴ نامه از امام خمینی اشاره کردند که یکی از این نامه ها در سالگرد شدای مکه است که در ۲۹ تیر ماه ۱۳۶۷ اتفاق افتاد و در همان نامه اشاره به کردند که از آن ها نخواهیم گذشت. نامه ی دوم عملا مکتب اسلام وفلسفه طراحی را آورده و نامه سوم منشور روحانیت است و نامه چهارم که در دوم فروردین ۶۷ نوشته شده اشاره به جنگ زده ها بود. و اما انقلاب اسلامی زیر میز همه این حکومت ها زده و گفته است من یک حکومت دینی به وجود میاورم با تمام فراز ونشیب ها ومشکلاتی که دارد. 

سخنران ویژه مراسم حسین امیدیان، به لایه ی درگیری های رخ داده در اغتشاشات در طول حکومت انقلاب اسلامی اشاره کردند که در سال ۸۸ ما در لایه های سیاسی درگیر بودیم ، در سال ۹۶ و ۹۸ در لایه های اقتصادی درگیر بودیم ولی اغتشاشات اخیر دین و غیر دین بود اگر چه پیوست اقتصادی هم داشت. وقتی همه این ها را کنار بگذاریم و کمی عمیق تر نگاه کنیم می بینیم حرف امام به عنوان یک تئوریسن انقلاب اسلامی یک عمقی دارد که اگر این عمق ها ما و مردم متوجه بشویم قطعا شرایط عوض خواهد شد. حال بایستی بحثمان را از حوزه های تمدنی پر کنیم تا بتوانیم ارتقا پیدا کنیم تا بتوانیم آن جنگی که حضرت آقا اشاره کردند مالک اشتر وار وبصیرت ابزار گونه بتوانیم اجرایش کنیم.

حسین امیدیان در ادامه نشست به قوی بودن مغناطیس غرب اشاره کردند که هدف آن ها به تعویق انداختن ظهور امام زمان است تا یاران امام به شک بیفتند و رفته رفته یاران امام کم شود.

در ادامه این نشست اساتید به تبادل نظرات خود با حسین امیدیان پرداختند و دبیر جبهه علمی فرهنگی انقلاب استان البرز به آن ها پاسخ داد. 

در پایان حاضرین به غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد پرداخته و نماز ظهر را به جماعت برگزار نمودند. 

انتهای پیام/ 

 

جهاد

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
لطفا به این سوال برای جلوگیری از ارسال اسپم پاسخ دهید.