پنجمین جلسه هیئت اندیشه ورز استان زنجان

استان زنجان
بسیج اساتید استان زنجان منتشر نمود؛

پنجمین جلسه هیئت اندیشه ورز استان زنجان

پنجمین جلسه هیئت اندیشه ورز استان زنجان با موضوع عدالت آموزشی در ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور زنجان برگزار گردید.

بسیج اساتید استان زنجان منتشر نمود؛

در تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ پنجمین جلسه هیئت اندیشه ورز استان زنجان با موضوع عدالت آموزشی در ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور زنجان برگزار گردید.


در ابتدا آقای دکتر رحمتان به عنوان میزبان جلسه ضمن خیر مقدم گویی خدمت میهمانان محترم و صلواتی بر روح شهدای اسلام و آرزوی سلامتی رهبر انقلاب، جلسه را اغاز نمودند.
ایشان مروری بر موضوعات مطرح شده در جلسه‌های پیشین داشتند و اشاره کردند که تعدادی از جلسات برگزار شده در نیمه اول سال بیشتر رنگ و بوی انتخابات داشت و موضوع عدالت آموزشی در جلسات اخیر بیشتر مورد بحث و گفتگو قرار گرفته است، در نظر داشتیم این جلسه با حضور مدیر کل محترم  اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شود، جمع بندی مصوبات و انعکاس آن به متولیان امور، انعکاس مصوبات به سازمان مرکزی بسیج اساتید  تلاش برای تهيه بسته سیاستی کارآمد و... از وظایف اصلی هیئت اندیشه ورز می باشد.


سپس آقای اسماعیل‌پور ادامه دادند و با اشاره به مسائل قبلی و اشاره شده در جلسه‌های قبل افزودند هدف از این نوع جلسات هم فکریست و ایجاد بسته‌های آموزشی و... که بتوانند مثمر ثمر باشند.


پس از ایشان حاج آقا قهرمانی با تبریک حلول ماه مبارک رجب افزودند، یکی از آرمان‌های انقلاب عدالت در همه ابعاد است. با توجه به کنکور سال های قبل وضعیت آموزش در کشور به تحلیل بنده بسیار اسفبار و بغرنج است.


در ادامه آقای آخوندی افزودند کلمه عدالت آموزشی بایست هم در مدرسه و هم در دانشگاه وجود داشته باشد. وی در ادامه سخنانشان افزودند طبق قانون آموزش تا مقطع متوسطه به صورت رایگان است. ایشان گفتند آموزش و پرورش را باید در قالب منطقه‌ای یا بومی دید. حال باید نگاه کرد و دید چنین تناسبی در نظام آموزشی ما وجود دارد یا خیر؟  عدالت یعنی ایجاد امکانات لازم برای همه و خودداری از اینکه یک گروهی از امکانات صرفاً برای خود استفاده بکند.

در ادامه جلسه آقای تیموری گفتند: به دلیل عدم تحقق آمایش سرزمینی در کشور به خصوص منطقه ما، از عدالت آموزشی فاصله گرفته‌ایم، و با تحقق این مهم می‌توانیم به عدالت آموزشی نزدیک‌تر شویم.


اقای عباسی: در برنامه توسعه که مشخصا تکلیف آموزش و پرورش در آنجا آمده، اصلی‌ترین راهبرد بحث ارتقاء رشد تحصیلی است و بخشی از وظیفه آموزش و پرورش سوابق تحصیلی و کنکور است که جدیداً تعریف شده و سابقا چنین وظیفه ای بر عهده نداشتیم.

در ادامه ی جلسه آقای بیات گفتند: 《امیرالمومنین فرمودند: عدالت یعنی هر چیزی در جای خود باشد》. بنده با اطمینان می‌گویم از عدالت اموزشی سالیان سال دوریم. در بحث آموزش بایستی تلاش گردد تا همه چیز در جای خودش قرار گیرد و افراد متخصص و کار بلد در مسند های متناسب با تخصص هایشان قرار گیرند تا بتوانیم نهایت بهره برداری مثبت را داشته باشیم. 


آقای دکتر پاک منش: تلاش برای اعمال منطقی معدل تحصیلی دانش آموزان در سرنوشت آنها برای ورود به دانشگاه‌ها مورد انتظار است، همچنین نظارت بر رفتار معلمان که الگوهای عملی دانش‌آموزان هستند در راستای نزدیک شدن به سبک زندگی اسلامی و دوری از رفتارهای مغایر مغایر فرهنگ عمومی جامعه  و نیز همت مدیران برای عمل به شعار عدالت به جای بیان لفظی آن که امر مهم و حیاتی است و ایشان تاکید داشتند که  در کلام وحی هم  بیشترین تاکید بر عدالت صورت گرفته است.

خانم دکتر قربانی: تلاش برای کیفی کردن سیر مراحل گزینش فرهنگیان و نزدیک به واقعیت کردن سوالات مرحله گزینش و تلاش برای جذب نیروهای با کیفیت. و اشاره به مرجعیت بودن معلمان و تاثیر گزار بودن ان ها در اینده دانش آموزان.

آقای سید احمد موسوی: اشاره به مفهوم عدالت و تعریف درست معنای عدالت، داشتن اراده برای اعمال عدالت وجود یک مدیریت واحد به جای اعمال سلایق شخصی و پرورش دانش اموزان بر اساس استعداد های ذاتی انان سیستم آموزشی را به عدالت نزدیکتر خواهد کرد. 

آقای محسن ریحان نیا : اشاره به ضرورت تعریف دقیق از موضوع و مشخص کردن موضوع مد نظر و نپرداختن به کلیات. وجود تعارض منافع مانع اجرای عدالت آموزشی.

آقای دکتر فرهاد کرامت: وجود انواع مختلف مدارس، که خود خلاف عدالت آموزشی است. تقویت مدارس دولتی. اعمال معدل میتواند مانع اجرای عدالت اموزشی باشد. توجه به مناطق کم برخوردار لازم و ضروری می باشد.

آقای جمشید نظام پور: آمورش و پرورش توجه به هوش مصنوعی  و فناوری های نوین در بحث تربیت، ضرورت بازنمایی سیاست های تربیتی به تناسب نیاز های جدید و بازنویسی برخی از قوانین و مقرات لازم منجر به اتفاقات خوبی خواهد شد.

آقای ادیب: اشاره به اعتبارات آموزش و پرورش، امکانات و منابع موجود داشتند و یادآور شدند آموزش و پرورش مجری قوانین مصوب دولت میباشد، اهمیت دادن و توجه مدیران تعلیم و تربیت به عدالت و مناطق محروم و همچنین  اهمیت دادن و  توانمند سازی معلمان و توجه به دانش اموزان بازمانده از تحصیل از سیاستهای آموزش و پرورش میباشد، آقای ادیب افزایش ورودی دانش اموزان به مدارس را در راستای تقویت مدارس دولتی دانستند و تاکید کردند آموزش و پرورش یک وظیفه همگانی هست و همه باید مسئولیت پذیر باشند.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
لطفا به این سوال برای جلوگیری از ارسال اسپم پاسخ دهید.